Widea stelt tijd, netwerk en ervaring ter beschikking t.b.v. maatschappelijke

projecten, waaronder: Benefietsroute, het Ei-team, Stichting Cavak en Zeeland Sport & Leisure


Paaseieren voor het goede doel 2017:

DIERENASIEL WALCHEREN

Het Dierenasiel Walcheren vangt zwerf- en afstandsdieren tijdelijk op, jaarlijks zo’n 300 honden en 500 katten. Andere dieren, zoals knaagdieren en vogels, worden ondergebracht bij andere opvangcentra. Wij zoeken naar een geschikt nieuw thuis voor de dieren. In het asiel werken 5 vaste medewerkers (2,2 fte). Daarnaast zijn er zo’n 25 vrijwilligers actief voor het asiel en hebben we ook regelmatig stagiaires. De vrijwilligers ondersteunen de asielmedewerkers, onder andere bij de verzorging van de dieren.

Meer weten? https://www.dierenasielwalcheren.nl/


U koopt onze paaseieren op drie manieren:

BEDRIJFSBOKAAL €60 incl. btw

 

Een fraaie glazen bokaal*  3.000 gram eersteklas chocolade paaseieren. Leuk voor op de balie. U ontvangt van ons een factuur vanuit Stichting Lions Middelburg Activiteiten, die een ANBI-notering heeft.

 

* vorm kan iets verschillen van het getoonde model.

GEZINSBOKAAL €15

 

Een eenvoudige bokaal met één kilo eersteklas chocolade paaseieren voor slechts 15 euro. Leuk om te kopen, nog leuker om te geven.

 

KRAAMVERKOOP MIDDELBURG

 

Onze Lions-verkopers staan op de
Markt in Middelburg op de zaterdagen
van 1, 8 en 15 april van 11.00 - 16.00 uur.

1 zakje voor € 3, twee voor € 5.

 


 

Eerlijke en heerlijke chocolade

 

UTZ Certified is een internationaal keurmerk voor eerlijke handel. Het keurmerk staat op  chocolade die afkomstig is van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Zij gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. 

 

 

 

 

 


 

Het Ei-team van Lions club Middelburg: al 11 jaar succesvol actief


Elk voorjaar komt het EI-team van Lions Club Middelburg in actie. Zij verkoopt dan paaseieren voor het goede doel. Sinds de start in 2006 heeft Lions Club Middelburg zo al zo'n € 104.000 kunnen overmaken aan goede doelen.

Het EI-team is een initiatief van Lions Club Middelburg. Deze actie komt tot stand met de welwillende medewerking van: Conversions, Drukkerij Meulenberg, gemeente Middelburg, Repro Walcheren en Widea marketing- en organisatie.

 


 

bestelformulier

Nieuwe groep

 

Afleveradres

 

Ik bestel graag:

 

Factuurgegevens

 

Bokalen binnen Zeeland worden bezorgd door de leden van Lions Club Middelburg.

Voor bestellingen buiten Zeeland worden vervoerskosten in rekening gebracht.

 

*) Verplicht in te vullen


 

Opbrengst 2016: € 8.500 voor anti-doorlig matrassen voor Sint Jans Hospice de Casembroot. 


 

Het goede doel 2016: Sint Jans Hospice de Casembroot

 

Het in Middelburg gevestigde Sint Jans Hospice de Casembroot is een warm en gastvrij huis waar ongeneeslijk zieke mensen hun laatste levensfase kunnen doorbrengen. Hier wordt 24 uur per dag, high-care zorg geboden door een hecht team van gespecialiseerde verpleegkundigen, artsen en vrijwilligers. Lions club Middelburg streeft ernaar met de opbrengst 5 zeer geavanceerde matrassen aan te schaffen die het comfort van gebruikers verhogen. Meer informatie kunt u vinden op www.hospicemiddelburg.nl

 

Zie ook: http://www.zorgstroom.nl/actueel/actueel/bericht:opbrengst-ei-actie-lions-middelburg.htm


 

OPBRENGST 2015: € 7.991 VOOR NURSES ON TOUR.

Van paasei naar muskietennet

De Walcherse Stichting Nurses on Tour heeft met eigen ogen aanschouwd hoe ernstig de gevolgen van malaria zijn in het noorden van Ghana. Daarom heeft zij als doel: het terugdringen van kinder- en moedersterfte, veroorzaakt door deze ernstige ziekte. Preventie is daarbij zeer belangrijk. Nurses on Tour verspreidt zelf geïmpregneerde muskietennetten en geeft gezondheidsvoorlichting aan zwangere vrouwen en moeders van kinderen onder de vijf jaar.

 

Het doel was om met de opbrengst van deze actie 1000 nieuwe muskietennetten aan te schaffen. Dankzij de succesvolle verkoop van meer dan 100 bedrijfsbokalen, 150 familieschalen en 2.000 zakjes is de opbrengst verrassend veel hoger: € 7.991. Daarmee kunnen bijna 1.600 muskietennetten worden aangeschaft.