Widea private Lean

Neem de regie terug

Natuurlijk: in je baan of je bedrijf wil je goed en van waarde zijn. Zaken op tijd leveren. Je klant helpen en verrassen. Je collega’s ondersteunen. Groeien. En ontwikkelen. Altijd bereikbaar zijn. Promotie maken … Het is altijd: “ja, ja, ja”. En heel weinig: “nee” of “niet nu”. Langzaam groeit de berg met werk. En de stress. Het glipt uit je handen. Kwaliteit leveren wordt moeilijker. Plezier is een bijzaak geworden. Echt waar? Trek een streep in het zand … en neem de regie terug!

Leven of geleefd worden?

Gemiddeld heeft 53% van de Europese beroepsbevolking last van werkstress gerelateerde klachten (European Agency for Safety and Health at Work). In Nederland is dat 60%. Veertien procent van de werknemers in ons land zit in of tegen een burn-out aan (TNO, CBS). De economie draait door. Nieuwe collega’s zijn schaars. Hoogste tijd om je eigen balans te vinden.


 

“E-mail is een te-doen lijstje dat door anderen wordt gemaakt...”

 


 

Widea private Lean programma

Start nu met private lean en krijg je eigen werk gedaan

Private Lean is Lean toegepast op individuele werksituaties. Lean is een manier om inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen. Ze te verbeteren en zodanig te managen dat alles als een zonnetje loopt. Het voorkomt allerlei verspillingen, ook in de vorm van besparing op gemopper en gedonder. Doel is om je eigen werk gedaan te krijgen, met plezier, met oog voor jouw klant en binnen de beschikbare tijd.

Voor interne en externe professionals

Het Private Lean programma is voor zowel interne of externe professionals. De hoeksteen is immers de focus op klantwaarde, en dat geldt voor iedereen. Of je nu een interne professional (werknemer, manager, directeur) of een externe professional bent (ZZP-er, free-lancer).

 

Coaching individueel en/of in groep

Het Private Lean programma wordt zowel individueel of in een groep gegeven. Individueel betekent: alle aandacht voor jou en volledige co-creatie van een nieuwe situatie. Groepsbijeenkomsten hebben als voordeel dat deelnemers van elkaar kunnen leren en met elkaar kunnen sparren. Ook ontvang je je persoonlijke werkblad en hoe je dit voor je gaat laten werken. Voor mensen die na de introductie verder willen, zijn er meerdere programma’s beschikbaar, individueel en in groepsverband.

 

Insparcotraining®!

Insparcotraining® is inspireren, sparren, coachen en trainen tegelijk. In een veranderingsproces – want dat is het: je eigen werk gedaan krijgen – heb je meer nodig dan coaching alleen. Ook nieuwe kennis, nieuwe middelen, nieuwe inzichten en nieuwe vaardigheden. En soms een stok achter de deur. Deze rijke vorm van ondersteuning stelt je in staat snel en duurzaam vooruitgang te boeken. Met jou aan het roer. Uiteraard.

 


 

"Door meer structuur aan te brengen in mijn werkzaamheden én in mijn agenda heb ik nu helder wat mijn werkvoorraad is en kan ik deze beter behappen. Jeroen stelt op het juiste moment die vragen die nodig zijn om je in actie te brengen. Ik heb veel van je geleerd, en veel meer rust gekregen in mijn hoofd en mijn business. Ik ga dit jaar voor het eerst zonder laptop op vakantie!"

 

Merijn Nuijten

Budget Coach ZuidWest

"Een vraag die mij bezig hield was: hoe kan ik effectiever werken of meer de juiste dingen doen in dezelfde tijd. En toen heb ik Jeroen gebeld. Zijn programma Private Lean is heel allround. Het gaat bijvoorbeeld over e-mail afhandeling en over hoe je afkomt van het afvoerput syndroom. Over hoe je spelregels voor je team bepaalt en ze beter in hun kracht zet. En over hoe je al die 'te doen' dingen kan ordenen. Dit heeft mij veel focus en tijd opgeleverd. Wat ik bijzonder vind aan Jeroen is dat hij niet in 1 ding goed is, maar echt van veel dingen verstand heeft. Van abstracte strategie tot hele praktische dingetjes. Bedankt!"

 

Kim van Limbergen

Sectormanager Orionis Walcheren


 

Ja, ik wil meer weten over private lean

Maak het formulier compleet en wij nemen snel contact met u op.

Nieuwe groep

Aanhef *

Soort professional *

Stuur mij alvast het werkboek *

Individuele coaching of liever in een groep *

*) Verplicht in te vullen