Lean biedt een methode en gereedschappen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, waardoor bijvoorbeeld pieken, dalen en overwerk worden voorkomen. Door concentratie op het leveren van pure klantwaarde worden verspillingen zichtbaar gemaakt en er daarna uit gehaald. En zo blijft er tijd, geld en menskracht over om te doen wat anders blijft liggen of om meer klanten nog beter te bedienen. Progressie en stabiliteit dus.

 


 


LEAN VOOR UZELF

Teveel werk en te weinig tijd? Komt u niet meer aan uw eigen taken toe? Lopen de zaken met collega's stroef? Wilt u weer de baas worden over uw e-mailbox? Allemaal zaken die vanuit een persoonlijk lean traject kunnen worden opgelost.

GA NAAR PRIVATE LEAN


LEAN VOOR ORGANISATIES

Personeelskrapte? Lekt er geld en tijd weg? Lopen de contacten met klanten stroef? Kan de interne organisatie stroomlijning gebruiken? Wilt u van verspilling af? Allemaal zaken die met een lean traject kunnen worden opgelost.

afspraak maken


 

GEVOLG: HELDERHEID, ZELFSTURING EN FLOW

Lean is meer dan alleen een gereedschapskist. Het is ook een managementtool en het zorgt voor leiderschapsontwikkeling. Het toepassen van lean is daarmee een reis, die zowel van onderop als van bovenaf in organisaties wordt gemaakt. Met flow als uiteindelijk doel: een organisatie die als een zonnetje loopt en waarbij alles is afgestemd op de beschreven klantwaarden.

LEES MEER