Creativiteit betekent het - voor even dan - loslaten van de bestaande werkelijkheid en er daarna weer in terugkeren. Een manier om anders naar hetzelfde te kijken. Of het verbinden van dingen die je normaal niet met elkaar in verband brengt. Kortom: een manier van denken en doen om buiten de bestaande box terecht te komen. Het doel is om nieuwe inzichten, ideeën, mogelijkheden en oplossingen te ontwikkelen. Oftewel nieuwe antwoorden geven waar u en uw klanten op zitten te wachten.

 


 

ONTWERP HET GEWOON ZELF ... IN 1 DAG!

Het is altijd mogelijk om in 1 dag tijd de basis te leggen voor welk nieuw onderwerp dan ook. Onze creatieve, interactieve sessies zijn een perfect middel om ieder specifiek vraagstuk aan te pakken. De verzamelde kennis en kunde van uw eigen organisatie wordt geactiveerd, en door een strakke en speelse leiding worden praktische oplossingen gevonden. Op verzoek worden de sessies aangevuld met experts, klanten of andere frisse geesten van buiten. En daarna? Zelf ermee aan de slag of je hebt een prachtige briefing om de klus alsnog uit te besteden!

 

SESSIE
NIEUWE CAMPAGNE
1 DAG, INDIVIDUEEL OF MET TEAM

 

SESSIE
NIEUWE VISIE/MISSIE
1 DAG, INDIVIDUEEL OF MET TEAM

 

SESSIE
NIEUWE MARKTEN
1 DAG, INDIVIDUEEL OF MET TEAM

 

SESSIE
NIEUWE POSITIONERING
1 DAG, INDIVIDUEEL OF MET TEAM

 

SESSIE
PROBLEEM OPLOSSEN
1 DAG, INDIVIDUEEL OF MET TEAM

 

SESSIE
NIEUWE (HUIS)STIJL
1 DAG, INDIVIDUEEL OF MET TEAM

 

SESSIE
NIEUW PRODUCT/DIENST
1 DAG, INDIVIDUEEL OF MET TEAM

 

SESSIE
NIEUWE STRATEGIE
1 DAG, INDIVIDUEEL OF MET TEAM


 

TOCH GRAAG EERST EEN VOORSTEL?

Reageren op iets wat er ligt is eenvoudiger dan vooraf beschrijven wat er moet ontstaan. Aangezien ‘ontwerpdenken’ een van onze pijlers is, is dit een kolfje naar onze hand. Het begin wordt gevormd door een startsessie die leidt tot een kraakheldere briefing. Op basis van deze informatie worden meerdere concepten ontwikkeld om uit te kunnen kiezen.

 

PROJECTSESSIE
VAN VRAAG NAAR IDEE NAAR CONCEPT
2 DAGDELEN, INDIVIDUEEL OF MET TEAM

SESSIES EN TRAININGEN

Heeft u een specifiek vraagstuk? Bundel dan de al in uw bedrijf aanwezige creativiteit, kennis, inzichten en ervaring in een sessie. Zet een club mensen bij elkaar om een probleem te onderzoeken, een vraagstuk op te lossen, ideeën te ontwikkelen of een beslissing te nemen. Daarnaast zijn er trainingen voor u en uw mensen om op specifieke onderwerpen bijgespijkerd te worden en nieuwe inzichten te krijgen.

 


 

GEVOLG: EIGENHEID EN ZELFVERTROUWEN

Met deze sessies ontwikkelt u oplossingen, voorstellen en concepten die heel eigen aan uw organisatie zijn. De uitvoering is dan eenvoudiger, want vertrouwder. Het maakt ook het kopiëren ervan door anderen veel moeilijker en onaantrekkelijk. En het versterkt het zelfvertrouwen van uw organisatie om met eigen oplossingen te komen. Wij zeggen daarom: beter goed bedacht dan slecht gejat!

AFSPRAAK MAKEN