Starten. Doorstarten. Stabiliseren. Groeien. Veranderen. Overdragen. In elke fase van je business wil je doelen bereiken, net als jouw mensen, teams en business partners. Het inschakelen van een businesscoach is een van de meest effectieve manieren om naar een nieuw niveau te groeien en duurzame vooruitgang te boeken.

 

Dubbel resultaat

Zakelijke groei betekent persoonlijke groei. En andersom. De businesscoaches van Widea zijn allround, en begrijpen goed dat het persoonlijke en het zakelijke altijd samengaan. Dat vergt een actieve rol en daarom gaan we een stap verder dan alleen coaching: wij doen aan ‘insparcotraining’. Dat is de samentrekking van inspireren, sparren, coachen en trainen. Een mix van uitdagende vragen stellen, aanmoedigen, steunen, spiegelen, klankbord zijn, nieuwe inzichten aandragen, stukjes nieuwe kennis overbrengen, begeleiden en de stok achter de deur zijn. Wij creëren als vertrouwenspersoon steeds een veilige omgeving met de vanzelfsprekende discretie.

 

Persoonlijke invalshoek

De persoonlijke businesscoach zet de eigen ontwikkeling en situatie van de ondernemer voorop. Bijvoorbeeld of je er al uit bent of je ondernemer, manager of vakman in je eigen bedrijf wilt zijn. Wil ik doorgroeien, stabiliseren of stoppen? Hoe word ik een betere leider? Hoe houd ik focus? Hoe krijg ik balans tussen werk en privé? Welke nieuwe toekomst zie ik voor me? Waar ligt mijn echte kracht, mijn ware talent en wat kan ik beter aan anderen overlaten? Hoe houd ik mijn energielevels op peil? Hoe orden ik mijn gedachten? Moet ik vaker nee zeggen en assertiever worden? Kortom, het verhogen van je eigen bewustzijn en zelfinzicht plus het verbreden van je horizon.

 

Zakelijke invalshoek

De zakelijke businesscoach helpt de ondernemer en/of zijn of haar team een zakelijke klus te klaren. Zoals plannen uitrollen, ambities realiseren en doelen bereiken. Organisatorische zwaartekracht overwinnen. Internationalisering. Vernieuwingen en veranderingen doorvoeren. Visie, missie, waarde en strategie onderzoeken en opnieuw formuleren. Dilemma’s overwinnen, conflicten oplossen en weerstand overwinnen. Rust in het bedrijf brengen. Structureren en herstructureren. Mensen en teams in hun kracht zetten. Widea helpt op strategisch en uitvoerend niveau om de juiste feiten boven water te krijgen, goede analyses te doen, beslissingen te nemen en knopen door te hakken.

 

     Bekijk alle diensten van widea     


Trajecten

Widea biedt coachingstrajecten vanaf drie tot achttien maanden. Binnen deze coachingstrajecten kun je kiezen voor diverse ritmes: van meerdere malen per week tot eenmaal per twee weken. Voor kortere trajecten zijn er sessies en trainingen.

 


 

Ben je benieuwd naar onze aanpak, wil je meer weten over wat business coaching je kan brengen of wil je gewoon eens kennismaken? Stel dan hieronder je vraag of neem contact op via +31 (0)651 266 350.

 

 

Je vraag

*) Verplicht in te vullen