Als adviesbureau bouwt Widea mee aan jouw business. Wij helpen je op drie manieren.

  • Ten eerste om de 'return on investment' - de ROI - in te schatten, in gang te zetten en in praktijk te brengen.
  • De tweede manier is om de 'return on learning' - de ROL -  te organiseren en te maximaliseren.
  • En ten slotte geven we ondersteuning om die twee - de ROI en de ROL, oftewel investeren en leren - met elkaar in evenwicht te brengen.

 

Onze bedrijfsadvisering is erop gericht om de waarde van jouw bedrijf te verhogen. Om snel en betekenisvol antwoorden te geven op vragen van ondernemers, managers en bestuurders. Om verspilling van geld en tijd tegen te gaan. Om naast scherpe analyses en praktisch advies ook met prikkelende ideeën en passende oplossingen te komen. Door ook de commerciële kant te bekijken via marketing en sales. Om de voordelen van duurzaamheid en innovaties over te brengen. En om intensief samen te werken als opdrachtgever en opdrachtnemer voor het in praktijk brengen van het advies.

 

Wij geloven in de Lean aanpak. Daarmee kunnen we zowel aan het geheel - de hele onderneming - als aan de negen business bouwstenen apart een flinke impuls geven. Als adviesbureau werken wij graag samen met opdrachtgevers in de rol van businesscoach. Op de pagina services maak je kennis met alle andere vormen van samenwerking, zoals sessies, trainingen en programma's.

 


 

Business starten

 

Business starten

Maak een succes van je start of doorstart, door kraakhelder te zijn over je doelgroep, visie en producten en diensten. Widea ondersteunt je om zo snel mogelijk de beste connectie met de markt maken.

Business stabiliseren

 

Business stabiliseren

Stabiliteit betekent rust en vrijheid. Widea helpt je om variatie in omzet, klanttevredenheid, productiviteit en kwaliteit te beteugelen. We ondersteunen je om de bedrijfszekerheid verder te vergroten.

Business laten groeien

 

Business laten groeien

Widea helpt je om de groeimotoren in jouw business te vinden en aan te zetten. Wij ondersteunen je in de ontwikkeling van nieuwe markten, nieuwe producten en diensten, nieuwe marketing en nieuwe verdienmodellen.


 

Business veranderen

 

Business veranderen

Breng je business up-to-date door nieuwe keuzes te maken. Wij ondersteunen je door met jou en je mensen aan de slag te gaan en de noodzakelijke veranderingen door te voeren.

 

Business vernieuwen

 

Business vernieuwen

Alles is in beweging, innovatie is overal. Widea helpt je om de nieuwe mogelijkheden die bijvoorbeeld duurzaamheid, digitalisering en globalisering bieden, in je business in te passen.

Business overdragen

 

Business overdragen

Wij ondersteunen je om je business en jezelf klaar te stomen voor de volgende fase. We kijken samen naar de beste vorm van overdracht, die het belang van jou en je business maximaliseert.


 

Ben je benieuwd naar onze aanpak, wil je meer weten over bedrijfsadvies of wil je gewoon eens kennismaken? Stel dan hieronder je vraag of neem contact op via +31 (0)651 266 350.

Je vraag

*) Verplicht in te vullen