Widea ondersteunt u op meerdere manieren in het bouwen aan uw business. Op individueel niveau, als business coach. Op groeps- en teamniveau, als sessieleider, trainer en programmamanager. En op organisatieniveau als project- en verandermanager en adviseur/implementeur.


BUSINESSCOACH EN BUSINESS COACHING

 

lees verder

 


SESSIES, TRAININGEN EN PROGRAMMA'S

 

lees verder

 


PROJECT- EN VERANDER MANAGEMENT

 

lees verder

 


ADVIES, INSPIRATIE EN IMPLEMENTATIE

 

lees verder

 


 

BOUWSTENEN VOOR UW BUSINESS

 

Elke business in het MKB kent een vast aantal bouwstenen. De services van Widea brengen de kwaliteit van elke bouwsteen op het juiste niveau. We maken ze op maat voor elke specifieke business, en zorgen voor een sterk verband tussen de bouwstenen. Waarde - dat wat klant en bedrijf bindt - staat in het hart van de business. Daaromheen vormen zich de markt, de visie en de producten en diensten. Soepele processen, goede mensen, heldere (be)sturing en aandacht voor de noodzakelijke veranderingen zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. De juiste aandacht voor de omgeving, bijvoorbeeld door maatschappelijk verantwoord ondernemen, maakt het plaatje compleet.

 


 

 

Bouwen aan uw business als geheel

Widea helpt u en uw team om naar de business in zijn geheel te kijken. Om snel en effectief te zien waar de kansen en de mogelijkheden liggen. En vast te stellen waar verandering en vernieuwing het grootste effect gaan hebben.

 

Marketing en sales

 

lean

 

strategie

 

verandermanagement

 

 

Aan de slag met een business bouwsteen

Wij ondersteunen u en uw team om elke business bouwsteen te verbeteren en effectiever te maken. Daarbij houden we scherp in de gaten hoe de verbetering van een enkele bouwsteen invloed heeft op de andere. 

 

sessies en trainingen

 

projectmanagement

 

businesscoach

 

lean

 


 

Zijn er vraagstukken waar u direct de tanden in wil zetten? Punten in uw business die extra aandacht verdienen? Uw business in zijn geheel verbeteren? Investeren in de verhoging van de kwaliteit van uw onderneming? Klik dan hieronder op de knop en stuur uw vraag in. Dan plannen we een gesprek in, en leggen uit wat Widea voor u kan betekenen.

AFSPRAAK MAKEN