Elke business kent een vast aantal bouwstenen. De services van Widea brengen de kwaliteit van elke bouwsteen op het juiste niveau. We maken ze op maat voor elke specifieke business, en zorgen voor een sterk verband tussen de bouwstenen. Waarde - dat wat klant en bedrijf bindt - staat in het hart van de business. Daaromheen vormen zich de markt, de richtingbepaling en de producten en diensten. Soepele processen, goede mensen, heldere (be)sturing en doordachte strategie zorgen voor een vlekkeloze uitvoering en toekomstperspectief. De juiste aandacht voor de omgeving, bijvoorbeeld door maatschappelijk verantwoord ondernemen, maakt het plaatje compleet.


 

BUSINESS BOUWSTENEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BUSINESSCOACHING

Om te werken aan je business – en niet erin - wil je meer dan coaching alleen. Je zoekt ook nieuwe kennis, nieuwe ideeën, nieuwe inzichten en nieuwe vaardigheden. Plus een stok achter de deur, inspiratie en bemoediging ...

 

    LEES VERDER  >   

 


VERBETERTRAJECTEN

Verbeteren doe je niet in je eentje. Je verbetert samen met je mensen, waaronder ook klanten en leveranciers. Samen met hen bouw je aan een manier van doen en denken die verbeteren tot een dagelijkse gang van zaken maakt. 

 

    LEES VERDER  >   

 


SESSIES & TRAININGEN

Problemen samen oplossen, ideeën bedenken en beslissingen nemen. En beter worden in het oplossen, bedenken en beslissen. Dat realiseren we met interactieve sessies en trainingen, met veel beleving erin, en gericht op het boeken van resultaten.

 

    LEES VERDER  >   

 


 

Ben je benieuwd naar onze aanpak, wil je meer weten over onze services of wil je gewoon eens kennismaken? Stel dan hieronder je vraag of neem contact op via +31 (0)651 266 350.

 

 

Je vraag

*) Verplicht in te vullen