Widea ondersteunt je op meerdere manieren in het bouwen aan je business. Wil je als ondernemer, manager of bestuurder jezelf ontwikkelen, en zo je bedrijf verder helpen? Widea biedt dan persoonlijke business coaching. Gaat het om groepen en teams, dan bieden wij ondersteuning in de vorm van sessies, trainingen en programma's. Dat kan ook op organisatieniveau, aangevuld met advies, project- en verandermanagement. En dat voor zowel commerciële bedrijven als voor overheden.


 

BUSINESSCOACH EN BUSINESS COACHING

 

lees verder

 

SESSIES, TRAININGEN EN PROGRAMMA'S

 

lees verder

 

PROJECT- EN VERANDER MANAGEMENT

 

lees verder

 

ADVIES,    INSPIRATIE EN IMPLEMENTATIE

 

lees verder

 


 

Business bouwstenen

Elke business kent een vast aantal bouwstenen. De services van Widea brengen de kwaliteit van elke bouwsteen op het juiste niveau. We maken ze op maat voor elke specifieke business, en zorgen voor een sterk verband tussen de bouwstenen. Waarde - dat wat klant en bedrijf bindt - staat in het hart van de business. Daaromheen vormen zich de markt, de richtingbepaling en de producten en diensten. Soepele processen, goede mensen, heldere (be)sturing en aandacht voor de noodzakelijke veranderingen zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. De juiste aandacht voor de omgeving, bijvoorbeeld door maatschappelijk verantwoord ondernemen, maakt het plaatje compleet.

 

 


 

Aan de slag met een business bouwsteen

Wij ondersteunen jou en je team om elke business bouwsteen te verbeteren en effectiever te maken. Met sessies en trainingen, Lean of met businesscoaching. Daarbij houden we scherp in de gaten hoe de verbetering van een enkele bouwsteen invloed heeft op de andere. 

 

Bouwen aan je business als geheel

Widea helpt jou en je team om naar de business in zijn geheel te kijken. Om snel en effectief te zien waar de kansen en de mogelijkheden liggen. En vast te stellen waar verandering en vernieuwing het grootste effect gaan hebben. Bijvoorbeeld met Lean, verandermanagement, duurzaamheid en marketing.


 

Widea business kwadranten

Eenvoud in business

Widea houdt van eenvoud. Dat wil zeggen: eenvoud als resultaat van onderzoek en begrip. Dat helpt om focus te houden en gericht aan de slag te gaan. Ons beeld van business is bewust simpel samengevat in de grafiek hiernaast. Klanten vinden (en binden) en klanten bedienen op de ene as. De huidige situatie en die in de toekomst op de andere as.

 

Alles draait uiteindelijk om klanten en hoe je er een organisatie omheen bouwt om hen te bedienen. Je zult ze dan wel eerst moeten vinden, en daarna binden en behouden. Dat geldt voor nu, de huidige situatie, maar ook in de toekomst. De wereld verandert immers voortdurend. Samen geeft dit de vier mogelijkheden in de grafiek.

 

Widea biedt een op elkaar afgestemde mix van marketing en sales, Lean, innovatie en verandermanagement, om elk van de vier gebieden te optimaliseren. Daarnaast helpen we je om prioriteiten aan te brengen en de vier gebieden in balans te houden.


 

Ben je benieuwd naar onze aanpak, wil je meer weten over onze services of wil je gewoon eens kennismaken? Stel dan hieronder je vraag of neem contact op via +31 (0)651 266 350.

 

 

Je vraag

*) Verplicht in te vullen